Bonodora.com achteraf betalen

Bonodora achteraf betalen

Een hele hoop geurtjes, naast persoonlijke verzorging en scheer accessoires uiteraard. Bonodora biedt niet alleen alles voor hem en haar, maar gebruikt ook nog eens Klarna om betalen na ontvangst mogelijk te kunnen maken.

[wpsm_button color=”green” size=”big” link=”https://bit.ly/3vmijFj” icon=”none” class=”” target=”_blank” rel=”nofollow”]Shop nu[/wpsm_button]

Bonodora gebruikt Klarna

Niet alle winkels met achteraf betalen gebruiken de diensten van Klarna, en Bonodora is wellicht wel de enige Parfumerie die het aanbiedt. De meeste webshops gebruiken nog steeds Afterpay voor hun betalingsverkeer. Hoewel Klarna ook een uitstekende acceptatie heeft en een hele prettige klantenservice.

Een aantal van de parfum merken die ze hebben zijn onder andere de populaire Jil Sander en Burberry met de hele lijn aan geurtjes. En zelfs hebben ze ook de iets minder voorkomende als Nina Ricci en de Flora lijn van Gucci. Wil je het laten bezorgen? Dat is helemaal geen probleem met een verscheidenheid aan bezorgopties als PostNL, DHL, TNT en Royal mail kun je jou verzendwijze kiezen.

Meer dan alleen parfum achteraf betalen

bonodora achteraf betalen met klarna

En wanneer je je geurtje hebt gevonden, neem dan gelijk ook een kijkje bij het aanbod Bio Oil, l’Oreal Mascara en oogpotloden. Een compleet pakket wat je samen kunt stellen voor jezelf of kies uit de cadeau-verpakkingen. Neem je ook het spaarsysteem dan kun je keer op keer terugkomen bij deze winkel om tot hoge kortingen te krijgen op je favoriete merken.