The Sims 4 Xbox One – direct download

39.99

Dit artikel kun je bestellen met achteraf betalen
SKU: 2580901832836775 Categorie:

Geniet van de macht om mensen te creëren en te besturen in een virtuele wereld zonder regels. Laat je creativiteit de vrije loop als je het uiterlijk en karakter van je Sims aanpast en het perfecte huis voor ze bouwt. Ontwikkel de relaties van je Sims, maak carrière en verken kleurrijke nieuwe werelden.
Maak unieke sims
Creëer verschillende Sims met unieke uiterlijke kenmerken, eigen karakters en nieuwe emoties.
Bouw het perfecte huis
Ontwerp en bouw moeiteloos de mooiste huizen voor je Sims met de gloednieuwe Bouwmodus.
Speel met het leven
Jij hebt de volledige controle over de boeiende en onderhoudende momenten van de levens van je Sims, van hun relaties tot hun carrières.
ACCEPTATIE VAN DE GEBRUIKERSOVEREENKOMST (TERMS.EA.COM/NL) EN VAN HET PRIVACY- EN COOKIEBELEID VAN EA (PRIVACY.EA.COM/NL) IS VEREIST OM TE KUNNEN SPELEN. JE MOET OUDER ZIJN DAN 16 JAAR EN EEN INTERNETVERBINDING EN EEN EA-ACCOUNT HEBBEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT ONLINE FUNCTIES.
EA KAN BEPAALDE GRATIS INCREMENTELE CONTENT EN/OF UPDATES AANBIEDEN, INDIEN EN WANNEER DEZE BESCHIKBAAR ZIJN. ER KUNNEN VERPLICHTE CONTENTUPDATES WORDEN GEDOWNLOAD. DEZE VEREISEN MOGELIJK EXTRA OPSLAGRUIMTE, KUNNEN TOT KOSTEN VOOR HET GEBRUIK VAN BANDBREEDTE LEIDEN EN MOETEN MOGELIJK APART WORDEN AANGESCHAFT OM TOEGANG TE KRIJGEN. DE SOFTWARE VERZAMELT DATA VOOR RECLAME BINNEN GAMES. JE KUNT EXTRA IN-GAME CONTENT AANSCHAFFEN. EA KAN ONLINE FUNCTIES UITSCHAKELEN MITS 30 DAGEN VAN TEVOREN EEN BERICHT VAN DEZE STREKKING IS GEPLAATST OP WWW.EA.COM/NL-NL/SERVICE-UPDATES.
EA Swiss Sàrl, Place du Molard 8, 1204 Geneva, Switzerland.
The Sims 4 materials 2017 Electronic Arts Inc. EA, the EA logo, Maxis, the Maxis
logo, The Sims and The Sims plumbob design are trademarks of Electronic Arts Inc.

Specificaties: The Sims 4 Xbox One – direct download

Brand EA
Merchant BCC.nl
The Sims 4 Xbox One – direct download
The Sims 4 Xbox One – direct download

39.99

Logo
Enable registration in settings - general