T-LCM Pedaalset met Load Cell-techniek voor de PC/PS4/Xbox One

- 12%

219.00

Dit artikel kun je bestellen met achteraf betalen
SKU: 2580901861189777 Categorie:

Thrustmaster lanceert met trots haar eerste multiplatform magnetische pedaalset met een rempedaal dat gebruik maakt van “Load Cell”-technologie. Deze technologie zorgt voor extreme nauwkeurigheid bij het remmen.
Het vermaarde eigen H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology)-systeem van Thrustmaster geeft e-racers een ongelooflijk realistische beleving achter het stuur dankzij de magnetische sensoren met een nauwkeurigheid tot 16 bits.
De T-LCM Pedals is veelzijdig en stabiel, eigenschappen die de gameracer goed kan gebruiken. De pedalen zijn verstelbaar: een set van 6 veren zorgt voor een veelheid aan afstelopties, het materiaal van 100% metaal is antislip en instellingen zoals dode zones en elektronische tegenkracht [Brake Force] kunnen worden afgesteld met de meegeleverde software.
Dit product is compatibel met de PC (Windows 10/8) en met de PlayStation 4 en de Xbox One.
Compatibel met de PC (via USB) in Windows 10/8 met alle racesturen op de markt. In PC-games (aansluiting via de USB-kabel) heeft de T-LCM Pedals een nauwkeurigheid van 16 bits per pedaal. Compatibel met de PS4 en de Xbox One met de Thrustmaster T-GT, T300, T150, TS-XW, TX en TMX racesturen. In PS4 en Xbox One games (aansluiting via de RJ12-kabel) heeft de T-LCM Pedals een nauwkeurigheid van 12 bits per pedaal.
Magnetische technologie
Het H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) systeem, contactloze technologie zonder potmeters, zorgt voor een onbeperkte levensduur en optimale nauwkeurigheid in alle races (nauwkeurig tot maximaal 16 bits, oftewel 65.536 waarden per pedaal).
De “load cell”-weegcel kan tot 100 kg druk meten
Het rempedaal in de T-LCM Pedals past zich aan op de rijstijl en de intensiteit van het gamen. De perfecte hoeveelheid remkracht wordt berekend op basis van hoe hard het rempedaal wordt intrapt.
Afstelbare mechanische remkracht
Met de meegeleverde set van 6 veren kan je vele afstellingen snel maken om zo het gevoel in het pedaal naar eigen wens in te stellen.
Pas de drukkracht aan zodat die het best past bij jouw eigen race-setup (werkblad, tafel, “Wheel Stand Pro”, GT-cockpit, F1-cockpit, etc.).
100% metalen structuur
Gemonteerd op een stabiele en stevige structuur, en ontworpen met de meest ervaren racers in gedachten, zorgen de 100% metalen pedaalzolen bevestigd op 100% metalen pedaalarmen voor een goede grip om zo een maximale wagenbeheersing tijdens het racen mogelijk te maken.
Afzonderlijk afstelbare pedalen
De hoogte, tussenruimte en hellingshoek is van elk van de 3 pedalen afzonderlijk in te stellen.
De remkracht en de dode zones van elk van de 3 pedalen is elektronisch af te stellen met de kalibratiesoftware.
Extra stabiliteit
De grote met antslipmateriaal beklede voetensteun zorgt er voor dat jouw voeten nooit wegschieten.
Deze stevige en zware pedaalset van meer dan 5 kg zorgt voor een stabiliteit waarop je altijd kan vertrouwen.
Inhoud van de verpakking:
Pedaalset met 3 pedalen
Inbussleutel
Losse USB-kabel
Losse RJ12-kabel
Set van 6 veren
Handleiding en garantiegegevens

Specificaties: T-LCM Pedaalset met Load Cell-techniek voor de PC/PS4/Xbox One

Brand Thrustmaster
Merchant BCC.nl
T-LCM Pedaalset met Load Cell-techniek voor de PC/PS4/Xbox One
T-LCM Pedaalset met Load Cell-techniek voor de PC/PS4/Xbox One

219.00

Logo