Pikmin 3 (Nintendo Selects) (verpakking Frans, game Engels)

- 40%

18.00

Dit artikel kun je bestellen met achteraf betalen
SKU: 2759300305228730 Categorie:

In Pikmin 3 voor Wii U voer je het bevel over een leger van mierachtige wezentjes die je beschermen en voor je werken. Ontmoet twee nieuwe soorten Pikmin en verken een rijke, maar gevaarlijke planeet met diverse omgevingen. Het ingebouwde scherm van de Wii U GamePad voor een overzicht van de actie in deze unieke combinatie van actie en strategie.
Gebruik de Wii-afstandsbediening Plus, samen met de Nunchuk, de Wii U-controller Pro of de Wii U GamePad en mik je Pikmin met totale precisie: werp ze op vijanden om hen diens zwakke punten aan te laten vallen of gooi ze over obstakels. Welke besturingsmethode je ook kiest, je kunt de actie snel overzien op de GamePad en snel naar een ander gebied gaan door het touchscreen te gebruiken.
Kraak de harde schalen van vijanden en breek door barrières met de nieuwe Rock Pikmin en gebruik de nieuwe Winged Pikmin in combinatie met de individuele eigenschappen van de andere Pikmin om vervolgens verder te trekken. Besluit hoe je je Pikmin het beste kunt verdelen en inzetten voor de meest passende taken en probeer het meeste te halen uit elke dag in het spel.

Specificaties: Pikmin 3 (Nintendo Selects) (verpakking Frans, game Engels)

Brand NINTENDO
Merchant Nedgame.nl
Pikmin 3 (Nintendo Selects) (verpakking Frans, game Engels)
Pikmin 3 (Nintendo Selects) (verpakking Frans, game Engels)

18.00

Logo