Nintendo Wii U Premium Pack (Black)

199.00

Dit artikel kun je bestellen met achteraf betalen
SKU: 2759300579599949 Categorieën: ,

De Wii U is Nintendo’s gloednieuwe spelsysteem voor thuis, die de manier waarop je omgaat met je televisie en de manier waarop je in verbinding staat met je vrienden en familie, fundamenteel verandert. Het is een krachtig hogedefinitie-systeem met een fantastische nieuwe controller die een compleet nieuwe invulling geeft aan het samen spelen van spellen: de Wii U GamePad.
Ik kan dingen zien die ik nooit eerder heb gezien
De Wii U GamePad is je tweede venster op de spelwereld en biedt spelers volledig nieuwe perspectieven, of ze nu alleen of samen met vrienden en familie spelen. Krijg toegang tot gedetailleerde informatie zonder de actie uit het oog te verliezen of geniet van nieuwe multiplayer-mogelijkheden waarbij je dingen kunt zien die de andere spelers niet zien.
Ik kan dingen doen die ik nooit eerder kon
Samen creëren het Wii U-systeem en de Wii U GamePad volledig nieuwe manieren om van spellen te genieten. Ervaar unieke spelmogelijkheden die mogelijk worden gemaakt door het ingebouwde tweede scherm van de GamePad.
Spelplezier voor iedereen
Het hele gezin kan zijn eigen gebruiker en Mii-personage aanmaken, waardoor het nog makkelijker wordt om samen van spellen te genieten, terwijl de Wii U zich blijft evolueren dankzij de systeemupdates.
Dit pakket bevat:
– Wii U-systeem (zwart)
– Intern flash-geheugen 32 GB
– Wii U GamePad (zwart)
– Een Wii U GamePad-stylus (zwart)
– Wii U-voeding
– Wii U GamePad-voeding
– HDMI-kabel (1,5 m)
– Sensorbalk

Specificaties: Nintendo Wii U Premium Pack (Black)

Brand NINTENDO
Merchant Nedgame.nl
Nintendo Wii U Premium Pack (Black)
Nintendo Wii U Premium Pack (Black)

199.00

Logo
Enable registration in settings - general