Logitech tablet toetsenbord Slim Folio iPad (7e, 8e & 9e gen)

79.99

[wpsm_button color=”green” size=”big” link=”https://bit.ly/3B0pBC3″]Shop nu[/wpsm_button]

Beschrijving

Verander een iPad met één klik in een laptop
Nu kun je waar dan ook op je iPad (7e, 8e & 9e generatie) typen zoals op een laptop. Dankzij het dunne, lichte ontwerp is deze alles-in-één case gemakkelijk te gebruiken en mee te nemen, terwijl je iPad wordt beschermd tegen stoten, krassen en morsen. Met de SLIM FOLIO kun je je iPad in de perfecte typ of weergavehoek vastzetten en stevig op elk oppervlak plaatsen, waar je ook werkt: aan een tafeltje in een café, aan een bureau of op je schoot.
Drie eenvoudige standen
Typen, weergeven en beschermen. Deze alles-in-één tablet toetsenbordcase is eenvoud op zijn best.
Comfortabel typen zoals op een laptop
Geniet van uren comfortabel en flexibel typen dankzij de grote, ruim geplaatste toetsen die het hele toetsenbord in beslag nemen zodat je genoeg plaats hebt voor je handen. Het hoogwaardige toetsenborden is ontworpen met een activeringspunt van 1,5 mm voor de perfecte weerstand. Telkens wanneer je een toets indrukt, zodat je snel en nauwkeurig kunt typen. Met een volledige rij sneltoetsen kun je je favoriete iOS-acties uitvoeren en je productiviteit optimaliseren.
Handig geïntegreerd toetsenbord
Het toetsenbord van de SLIM FOLIO is ingebouwd in de case, zodat je het niet kwijt kunt raken en altijd bij de hand hebt.
Optimale standen voor typen en kijken
In de typstand houdt de SLIM FOLIO je iPad in een hoek van 58° die perfect is om werk gedaan te krijgen. Klap de case in de weergavestand en SLIM FOLIO houdt de iPad in een hoek van 10°, die optimaal is om je favoriete programma’s te kijken.
Bescherming van voor- en achterkant
SLIM FOLIO omhult je iPad zorgvuldig voor volledige bescherming tegen stoten, krassen en morsen. De buitenste laag van technisch textiel voelt zacht aan, maar is bestand tegen slijtage. Aan de binnenkant zorgen een lichtgewicht frame en toetsenbordmodule voor structurele integriteit, zonder je iPad onnodig zwaar te maken.
Houder voor Logitech crayon en andere digitale potloden
Schets, schrijf en berg je Logitech Crayon of Apple Pencil (1e generatie) dan op waar die niet kwijtraakt of in de weg zit. De handige houder houdt het stevig op zijn plaats totdat je het weer nodig hebt.

Extra informatie

Brand

Logitech

Merchant

BCC.nl