LG warmtepompdroger RC80V9AV4Q

- 11%

849.00

Dit artikel kun je bestellen met achteraf betalen

De LG RC80V9AV4Q is een warmtepompdroger met 8 kilo vulcapaciteit voor consistente prestaties en duurzame zorg. Dual Inverter Heat Pump droger bepaalt zelf hoe hard de motor draait en heeft geen hitte element nodig. Hierdoor gaat hij zeer zuinig met energie om. De deur kan aan de rechter- of linkerkant worden gemonteerd voor eenvoudige installatie. De Eco Hybrid-technologie biedt bovendien een optie om ofwel energie ofwel tijd te besparen, afhankelijk van jouw levensstijl.
Zelfreinigend, presteert altijd
De condensor wordt tot 3 keer per programma onder druk schoongespoeld. Scheelt werk en zorgt voor de beste resultaten. Altijd.
Meer zorg voor allergie
Gecertificeerd door BAF. Reduceert 99,9% van de huisstofmijt. Een dubbele filter helpt de droogprestatie door pluizen eruit te filteren.
Vergemakkelijkt de droogprestatie
De vochtsensor en temperatuursensor van de unit detecteren automatisch de niveaus om de optimale droogtijd in te stellen. Het beschermt jouw kleding tegen overmatige schade door hitte.
Perfect gesynchroniseerd met ThinQ
Van het instellen van de juiste droogcyclus tot het downloaden van nieuwe programma’s, jouw droger is nu nog slimmer. Wifi-connectiviteit zorgt voor eenvoudige interactie en toegang tot de nieuwste innovaties.
Twin Care
Ontdek de Twin Care van LG voor was- en droogparensets, ontworpen om tijd en ruimte te besparen.

Specificaties: LG warmtepompdroger RC80V9AV4Q

Brand LG
Merchant BCC.nl
LG warmtepompdroger RC80V9AV4Q
LG warmtepompdroger RC80V9AV4Q

849.00

Logo