Lenovo tablet Tab M10+ FHD (2de gen) 2GB 32GB

149.00

Met een volledig metalen behuizing en een ultramodern ontwerp onderscheidt de Tab M10 FHD Plus (2e generatie) zich van de massa. Zijn 10,3 inch FHD-scherm en dubbele luidsprekers met Dolby Atmos® geven meeslepende entertainment.
Waarom genoegen nemen met een gewone?
Neem een Tab M10 FHD Plus (2nd Gen) en je zult het moeilijk vinden om hem neer te leggen. De volledige metalen body cover is serieus glad, terwijl de screen-to-display ratio net onder de 90% ligt. De Tab M10 FHD Plus (2e generatie) heeft een indrukwekkend 10,3 inch scherm met groothoekweergave, waardoor het beeld perfect is. Het resultaat is een modern ogende tablet die iedereen in de familie zal willen gebruiken. De tablet kan geüpgraded worden naar Android 10.
Een geluid dat echt tot leven komt
Alleen al op audiogebied blinkt de Tab M10 FHD Plus (2e generatie) eenvoudigweg uit. Zijn twee zijluidsprekers, fijn afgesteld met Dolby Atmos, laten alles van muziek en games tot video’s en podcasts klinken en voelen.
Omdat kinderen kinderen zullen zijn
Met de Kids Mode kunnen jouw kinderen genieten van een leuke, kinderveilige inhoud. Je kunt ook beheren wat ze bekijken en hoe lang. En zelfs worden gewaarschuwd als iemand niet goed zit. Bovendien helpt de ingebouwde oogbeschermingstechnologie het risico op vermoeide ogen te verminderen.

Specificaties: Lenovo tablet Tab M10+ FHD (2de gen) 2GB 32GB

Brand Lenovo
Merchant BCC.nl
Lenovo tablet Tab M10+ FHD (2de gen) 2GB 32GB
Lenovo tablet Tab M10+ FHD (2de gen) 2GB 32GB

149.00

Logo