JVC DAB autoradio/CD speler KD-DB912BT

219.99

[wpsm_button color=”green” size=”big” link=”https://bit.ly/3B0pBC3″]Shop nu[/wpsm_button]

Artikelnummer: 2580901832657115 Categorie:

Beschrijving

De JVC KD-DB912BT CD/USB autoradio met geïntegreerde DAB+ digitale radio ontvanger en draadloze bluetooth technologie. De geïntegreerde Bluetooth module ondersteund automatisch koppelen met een iphone, Streaming DJ, JVC Remote Control App, Amazon Alexa en Spotify. Een 2-lijns VA LCD display, toetsen met instelbare verlichtingskleur, USB poort en AUX ingang vormen het afneembaar voorpaneel. Met de uitgebreide audio instellingen zoals Digital Sound Processor (DSP), Digital Time Alignment (DTA) en een 13-bands equalizer kunt u het geluid optimaliseren naar uw smaak.
DAB+ Antenne
Met DAB+ ontvang je digitale radio, waardoor je geniet van een stabiel signaal en beter geluid. Je ontvangt een gratis DAB+ ontvanger bij deze autoradio. De ontvanger wordt meegeleverd in de verpakking.
Compatibel met Amazon Alexa
Je kunt Amazon Alexa gebruiken via de JVC-radio. Aan Alexa kun je vragen om muziek af te spelen, te bellen, naar audioboeken te luisteren, het nieuws te luisteren, het weer te raadplegen, smart home-apparaten te bedienen, een routebeschrijving te zoeken, parkeerplaats te vinden en meer. Allemaal terwijl je je handen op het stuur en ogen op de weg houdt.
Bluetooth – draadloze technologie
Twee permanente telefoonverbindingen. Je kunt twee telefoons fulltime verbinden via Bluetooth, met veilige en eenvoudige koppeling. Oproepen naar beide telefoons kunnen worden ontvangen door op een toets op de head-unit te drukken. Zo kan je in de auto altijd bereikbaar zijn via je werk- en privételefoon.
iPhone Bluetooth automatische verbinding
Verbind gewoon jouw iPhone-apparaat via USB en de automatische Bluetooth-koppelingsfunctie werkt. Geen ingewikkelde handmatige procedure om u zorgen over te maken.
Informatie over lage batterijspanning
Wanneer de batterij van het aangesloten Bluetooth-apparaat bijna leeg is, hoor je een pieptoon en verschijnt “LOW BATTERY” op de ontvanger.
Maak gebruik van Spotify Control Audio (1 DIN)
Heb je een Spotify account dan kan je vanaf jouw smartphone met soepele bediening op de head-unit via USB- of Bluetooth-verbinding voor iPhone, en via Bluetooth voor Android-apparaten muziek en podcasts streamen.
VA LCD display met een hoog contrast
Uitgerust met VA-LCD-panelen (Vertical Alignment) wat een hoger contrast biedt dan normale LCD-schermen van het type TN. Een hoger contrast resulteert in scherpere karacters en een bredere kijkhoek.
High Current 1.5A Charging
Laad jouw smartphone snel op via de USB-poort, met een maximum van 1,5A.

Extra informatie

Brand

JVC

Merchant

BCC.nl