Hondendeken voor de achterbank – 2 stoelen Zwart

229.90

Dit artikel kun je bestellen met achteraf betalen
SKU: 5127300686883519 Categorie:

Hondendeken voor de achterbank, 2 stoelen, zwart.
Deze hondendekens zijn ontworpen voor maximale hygiëne en garanderen een comfortabele rustplaats voor uw hond op de achterbank van uw auto. Dit model is speciaal ontworpen zodat de buitenste en de middelste stoel van de achterbank worden beschermd en er dus 1 stoel vrij blijft voor bijvoorbeeld een passagier of bagage. Ook worden hierbij de achterzijde van de voerstoel en de portierbekleding beschermd. Uw hond zich zal veilig en beschermd voelen, ook bij langere ritten. En als uw hond na een wandeling lekker heeft gespeeld in de modder of water, zal de bekleding van uw auto er niet onder lijden !
Om uw hond(en) vast te lijnen aan de autogordels, heeft deze deken een rits waardoor u de lijnen vast kunt maken aan de autogordels.
De kwaliteit is fantastisch: u kunt de deken zonder problemen wassen op 95 ˚C en in de droger stoppen. De garantie op dit product bedraagt 15 jaar.
Wilt u liever een deken die over de hele achterbank past ? Er is ook een hondendeken voor de achterbank die 3 stoelen bedekt. Er is ook een hondendeken voor de achterbank die 1 stoel bedekt.
Heeft u een tweedeurs auto ? Dan is er een speciale hondendeken voor 2 deurs auto’s.
Eigenschappen
Materiaal: katoen
Gewicht: 300 gr/qm
Dry Fit Comfort
UV Constant, dus bestand tegen zonlicht
Vulling: ademend, gepatenteerd met Dry -Fit Comfort en back-to-Shape Functie.
Alle Doctor Bark producten zijn wasbaar op 95 ˚C . Door het wassen op deze temperatuur worden bacteriën, schimmels, virussen en parasieten zoals mijten, diep in het weefsel verwijderd en gedood. Na het wassen kan de deken in de droger op de laagste stand gedroogd worden.
Kleur: zwart.
Leverbaar in de volgende maten:
(zitbank breedte x hoogte x zitbank diepte)
Maat
Afmetingen
S
70 x 50 x 40 cm
M
80 x 55 x 58 cm
L
85 x 55 x 60 cm

Specificaties: Hondendeken voor de achterbank – 2 stoelen Zwart

Brand Doctor Bark
Merchant Petsonline.nl
Hondendeken voor de achterbank – 2 stoelen Zwart
Hondendeken voor de achterbank – 2 stoelen Zwart

229.90

Logo