Acer laptop Swift 3 SF314-42-R2MP

699.00

De stijlvolle Swift 3 is maar 17,9 mm dik en dankzij een gewicht van 1,5 kg eenvoudig mee te nemen. De slanke en aluminium behuizing voelt koel aan en geeft de laptop een persoonlijke touch.
Toetsenbord met achtergrondverlichting
Typ waar en wanneer je maar wilt, zelfs als het donker is, met een optioneel toetsenbord met achtergrondverlichting.
Blijf productief
De batterij gaat tot wel 12 uur mee, zodat je zelfs na een productieve vliegreis van Dubai naar Hongkong met de Swift 3 gewoon verder kunt werken zonder deze op te hoeven laden. Profiteer van tot wel 3 keer sneller draadloos internet dankzij 2×2 802.11ac MU-MIMO-technologie.
Gecertificeerd voor Skype voor Bedrijven
Dit betekent dat de microfoon, luidsprekers en HD-webcam van de Swift 3 gegarandeerd compatibel zijn met Skype for Business, wat bijdraagt aan duidelijke en optimale webchats en vergaderingen.
USB 3.0 en 3.1 Type-C
De USB 3.1 Type-C-poort ondersteunt ultrasnelle gegevensoverdracht, opladen en weergave. De USB 3.0-poort kan jouw apparaten opladen terwijl de laptop uit staat.
Entertainment alom
Kijk wat je leuk vindt, glashelder en vanuit verschillende hoeken met het 14-inch Full HD1 IPS-scherm. Acer Color Intelligence™ past het gamma en de verzadiging in realtime aan voor optimalisering van het scherm, de helderheid en de verzadiging zonder vervorming of oververzadiging. De papieren conus in de Acer TrueHarmony™-luidsprekers is omgeven door geavanceerd schuimmateriaal. Dit ontwerp biedt een nauwkeurigere geluidsweergave en voller geluid.

Specificaties: Acer laptop Swift 3 SF314-42-R2MP

Merchant BCC.nl
Brand Acer
Acer laptop Swift 3 SF314-42-R2MP
Acer laptop Swift 3 SF314-42-R2MP

699.00

Logo
Enable registration in settings - general