Acer 2-in-1 laptop SPIN 1 SP111-33-C9FU

Ultradun en draagbaar
Deze laptop is maar 14,1mm dun en combineert looks met mobiliteit. Het slanke, volledig metalen design biedt uitzonderlijke duurzaamheid en zorgt dat je in stijl werkt en speelt. De Spin 1 weegt slechts 1,25 kg en is dus licht genoeg om vrijwel overal mee naartoe te nemen.
Energie voor de hele dag
Dankzij de batterijduur van maximaal 12 uur kun je de hele dag ongestoord op je apparaat werken. De Intel processor geeft je laptop een boost voor werk én games. Met Intel processoren laden apps sneller en kun je meerdere taken tegelijk uitvoeren zonder lag.
Geoptimaliseerde schermfuncties
Op het 11,6-inch FHD IPS-scherm met Acer Color Intelligence komen de heldere, levendige kleuren tot leven. Met het 10-punts touchscreen navigeer je gemakkelijk door menu’s en wordt gamen nog leuker. Haal het meeste uit je creativiteit met de authentieke Acer Active Stylus waarmee je kunt schrijven en schetsen. (De Acer Active Stylus behoord niet tot de meegeleverde accessoires.)
Spin in actie
Het 360°-scharnier van Acer biedt vier verschillende gebruiksmogelijkheden. Met dit scharnier met twee weerstandsniveaus kun je je touchscreen helemaal achterover kantelen en blijft het volkomen stabiel terwijl je tikt en scrolt. Gebruiksgemak vanuit elke hoek met de tent-, tablet-, laptop- of weergavemodus.
Moeiteloze connectiviteit
De Gigabit Wi-Fi verbinding garandeert een sterk en stabiel draadloos signaal. Geavanceerde draadloze technologie en strategische plaatsing van de antenne maximaliseren de draagbaarheid van je laptop. Word nog productiever met draadloze prestaties die meer dan vijf keer sneller zijn dan de vorige 2×2 802.11n-technologie.

Specificaties: Acer 2-in-1 laptop SPIN 1 SP111-33-C9FU

Merchant BCC.nl
Brand Acer
Acer 2-in-1 laptop SPIN 1 SP111-33-C9FU
Acer 2-in-1 laptop SPIN 1 SP111-33-C9FU

339.00

Logo
Enable registration in settings - general