winkelglutenvrij homepage

Achteraf betalen met AfterPay bij WinkelGlutenvrij

Mensen met een glutenintolerantie of coeliakie kunnen het beste een compleet glutenvrij dieet volgen. Het is niet altijd makkelijk om te winkelen naar glutenvrije producten in reguliere winkels. WinkelGlutenvrij.nl biedt de oplossing met een enorm assortiment aan glutenvrije artikelen. 

WinkelGlutenvrij zorgt ervoor dat mensen met coeliakie eenvoudig kunnen winkelen, zonder dat ze ieder label hoeven te lezen. Zo weet je zeker dat ieder product veilig is en hoef je verder niet te veel na te denken. Het gehele assortiment is glutenvrij!!

[wpsm_button color=”green” size=”big” link=”https://www.winkelglutenvrij.nl/gluten/?tt=12076_12_428983_&r=”]Shop nu[/wpsm_button]

Wat is coeliakie precies?

Coeliakie is een ziekte die ontstaat door het eten van gluten. Het is een auto-immuunziekte, wat betekent dat je lichaam antistoffen aanmaakt tegen je eigen weefsels. Dit leidt tot een verstoord afweersysteem en beschadiging van het darmslijmvlies.

De ziekte kan gepaard gaan met klachten zoals buikpijn en obstipatie, maar mensen kunnen ook bijna geen of alleen vage klachten hebben. De enige behandeling van coeliakie is het volgen van een glutenvrij dieet. 

Gelukkig helpt winkelGlutenvrij een handje door een groot aanbod van glutenvrije producten. 

Wat zijn gluten?

Wat zijn gluten nou eigenlijk? Gluten is het woord voor de eiwitten die voorkomen in sommige granen zoals tarwe, haver, rogge en gerst. Om deze reden bevat bijvoorbeeld brood meestal gluten. 

Hoewel er vaak wordt gezegd dat gluten in granen zitten, is dit niet geheel waar. Er zijn granen die van nature glutenvrij zijn zoals rijst en maïs. 

Bij WinkelGlutenvrij zijn alle producten glutenvrij en daarnaast voorzien van uitgebreide informatie over voedingswaarden en allergenen.

Een glutenvrij dieet volgen

Omdat gluten vaak worden verwerkt in producten zoals bijvoorbeeld koekjes, pasta´s, sauzen en soepen, kan het soms lastig zijn om de dagelijkse boodschappen te doen in een reguliere supermarkt.

Tijdens het winkelen moeten mensen met een glutenintolerantie altijd opletten dat er geen gluten in de producten zijn verwerkt. Hoewel mensen met coeliakie veel ervaring hebben met het lezen van labels, maakt WinkelGlutenvrij hun leven een stuk makkelijker.

Zorgeloos winkelen bij WinkelGlutenvrij

WinkelGlutenvrij.nl zorgt ervoor dat mensen met coeliakie of een glutenintolerantie zonder zorgen kunnen winkelen. Ze hebben het grootste assortiment glutenvrije artikelen in Nederland en België. Daarnaast staan gebruikersgemak en klanttevredenheid op de eerste plaats bij WinkelGlutenvrij.  

In de webwinkel vind je producten in de rubrieken ontbijt, lunch, tussendoortjes, diner, dranken en thuis bakken. Zo kun je op ieder moment van de dag genieten van glutenvrije producten van de beste kwaliteit. 

Je kunt het zo gek niet bedenken of WinkelGlutenvrij verkoopt het. Zo hebben ze bijvoorbeeld glutenvrij brood, snacks,  en zelfs glutenvrij bier. Ook vind je in de webshop producten speciaal voor de feestdagen. Hierdoor hoeft niemand iets te missen. 

Bestellen bij WinkelGlutenvrij

De artikelen van WinkelGlutenvrij zijn relatief scherp geprijsd. Het assortiment wordt regelmatig bijgewerkt, waardoor er keer op keer nieuwe producten te vinden zijn op WinkelGlutenvrij.

Bestellingen worden vanaf €45 gratis bezorgd met PostNL. Als je voor 20.00 besteld heb je de bestelling de volgende dag al in huis!

Maak een account aan op WinkelGlutenvrij.nl om eindeloos te genieten van glutenvrije producten. Je gegevens worden opgeslagen, waardoor je in de toekomst met een druk op de knop je bestelling in huis hebt. 

Betalen met AfterPay

Als je een bestelling plaatst op WinkelGlutenvrij.nl kun je eenvoudig achteraf betalen met AfterPay. Zo heb je net een beetje extra tijd om de rekening te voldoen. 

Door te betalen met AfterPay, geniet je alvast van de glutenvrije producten van WinkelGlutenvrij en betaal je de rekening pas achteraf. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je per e-mail een factuur. Daarna heb je 14 dagen de tijd om de rekening te betalen.

Met de Afterpay-app heb je goed overzicht over je bestelling en de betaling. Je wordt herinnerd om te betalen via push-notificaties. Daarnaast kun je gemakkelijk met één klik op de knop veilig betalen.

Bestel nu bij WinkelGlutenvrij en betaal gemakkelijk achteraf met AfterPay!