Achteraf betalen met AfterPay bij Van Gils

Waarom je als man voor Van Gils zou moeten kiezen voor al jouw kleding, is heel eenvoudig. Van Gils is een doorgewinterde brand voor mannenmode dat van oorsprong zijn passie heeft liggen in het helpen van mensen door ze te kleden. Van Gils creëert mannenmode om “u” tegen te zeggen. Moderne doch tijdloze herenkleding voor de moderne man van nu.

Wie is Van Gils

Het bedrijf Van Gils werd in 1948 vlak na de Tweede Oorlog opgericht. De oprichter Miel van Gils wilde met zijn bedrijf zorgen voor nieuwe kleding voor de mensen van het dorp waar hij woonde in Brabant en tegelijkertijd op deze manier werkgelegenheid creeën.

Tot op heden zijn kenmerken zoals kwaliteit, speciale details en een aparte stijl de rode draad door de collectie van Van Gils. Deze brand gelooft erin dat elke man zelfverzekerd voor de dag komt in een stijlvol pak. Daarom biedt Van Gils pakken met een perfecte pasvorm en meer, en dat ook nog voor een betaalbare prijs.

Wat heeft Van Gils te bieden?

De collecties van Van Gils zouden in wezen de bakermat moeten zijn de kledingstijl van elke man. Dit omdat Van Gils een ervaren kenner is van herenmode, die weet hoe zij mannen moeten kleden, maar uiteraard ook weten wat mannen belangrijk vinden aan hun kleding.

De collecties van Van Gils hebben een sophisticated en hippe look welke uitstekend past bij de hedendaagse man. Mannen willen zeker zijn van hun zaak en dat weet Van Gils als geen ander.

Strak in het pak met Van Gils

Met perfect op maat gesneden pakken is Van Gils het modehuis waar elke man het pak zal ontdekken dat speciaal voor hem is weggelegd.

Ga je dus naar die ene belangrijke zaken meeting zijn of naar een after-dinner galabal, neem dan zeker eens een kijkje nemen bij Van Gils. Bij Van Gils ben je terecht voor schitterende pakken en smokings.

Hun uitstekende maatwerk en uiterst goede pasvorm geven elke man het volle vertrouwen dat hij goed in het pak zit. De pakken en smokings zijn perfect afgewerkt en tot in de kleine details verfijnd om jouw eigen ongedwongen charme als moderne man alleen maar te accentueren.

En om te zorgen dat het pak ook inderdaad goed past, helpt Van Gils je op hun website graag met het opnemen van jouw maten. Een handige guide is geleverd om met een meetlint jouw persoonlijk maat te achterhalen, jouw favoriete fit te vinden en deze vervolgens te matchen met de kleding in hun webshop.

Simpel en stijlvol

Nu moet je niet denken dat Van Gils alleen maar bestaat uit pakken en smokings voor speciale gelegenheden. Wel nee, Van Gils is ook een winkel waar je kan kijken naar herenmode voor elke dag. Daar Van Gils stellig ervan is overtuigd dat kleren de man maken, hebben zij ook gedacht aan herenkleding voor ieder moment van de dag.

Het mag gezegd worden, de stijl van Van Gils is er wel eentje die je serieus moet nemen. In die zin dat de combinatie van simpliciteit en stijl de boventoon voeren, welke resulteren in een uiterst trendy en keurige uitstraling van hun kledingstukken.

Er is helemaal niks verkeerd aan het concept om ook stijlvol en smaakvol gekleed te gaan wanneer je een middagje gaat zeilen, of een uitje maakt naar het strand of wanneer je een terrasje zou pakken met je lief.

Het breed assortiment van broeken, overhemden, truien en vesten, polo’s en t-shirts, gilets en jassen en zelfs schoenen en accessoires, biedt meer dan genoeg opties waarmee jij jouw eigen stylish en sexy look kan creëren.  

Ik slaag zelf vaak bij Van Gils, of bij Wehkamp bij het uitzoeken van kleding.

Achteraf betalen met Afterpay

Heel fijn is ook dat je bij Van Gils de mogelijkheid hebt om achteraf te betalen. Heb je op hun website de perfecte pak reeds gevonden en zou je de bestelling willen afronden, dan doe je dat heel snel en eenvoudig met AfterPay.