To be Dressed winkelen met afterpay

Achteraf betalen met afterpay bij To Be Dressed

To Be Dressed is een waanzinnig leuke winkel! Ja ja, dat heb je al vaker gehoord, maar in dit geval is het ook echt waar…lees maar verder.

To Be Dressed hanteert een geniaal concept dat uiterst handig en voordelig uitkomt voor de consument! Ben je een fan van merkkleding en ga je graag met de laatste mode mee, maar ben je anderzijds toch wel iemand die op de centjes let? Dan is To Be Dressed dé winkel voor jou.

Bij To Be Dressed kan je namelijk jouw favoriete merkkleding altijd met korting kopen. Jawel, lees het nog een keer, want je gelooft het nog niet. Bij To Be Dressed staat jouw lievelingsmerk altijd te koop met korting. To Be Dressed gelooft erin dat merkkleding niet duur hoeft te zijn. Nog steeds te mooi om waar te zijn? Je mag gerust van ons aannemen dat het ECHT kan bij To Be Dressed!

Wat biedt To Be Dressed?

Op de webshop van To Be Dressed zal je een prachtige verzameling tegenkomen van alle sale artikelen van honderden aangesloten (web)winkels. To be Dressed heeft ze allemaal voor je bij elkaar gebundeld op hun website, zodat je een goed overzicht hebt van alle topmerken en hun bijgaande kortingen.

Vanuit het gemak van jouw eigen vertrouwde omgeving kan je in alle rust een kijkje nemen in hun uitgebreide assortiment aan nieuwe collecties van dameskleding, herenkleding, kinderkleding, sportkleding, schoenen, tassen en accessoires. Met het ruime aanbod van 2000+ originele high-end merken, weten we zeker dat jouw favoriete merk ertussen zit!

Doordat To Be Dressed samenwerkt met meer dan 500 andere (web)winkels kan het gewoon niet misgaan. De site wordt elke dag ge-update met een nieuw aanbod aan sale artikelen en wel 500.000+ matches. Door dit knappe concept is de kans heel erg klein dat je te horen zal krijgen dat het gewenste artikel niet in jouw maat of gewenste kleur op voorraad is.

Je wordt bij To Be Dressed dus in de unieke gelegenheid gesteld om toegelaten te worden tot de voorraden van al haar partners. Hebben ze die ene zwarte skinny Levi jeans met knopen in jouw maat niet in Amsterdam? Dan zal er vast wel een gloednieuw exemplaar te vinden zijn in een andere stad.

Door te winkelen bij To Be Dressed heb je alleen maar voordeel als klant. Je kan kiezen uit recente collecties van originele merken die je het liefst draagt, je bespaart een hoop geld doordat je kan genieten van afgeprijsde artikelen die nota bene gloednieuw zijn en je vindt zeker die ene match waar je naar op zoek bent vanwege het unieke platform.

Maar gaat het lijstje van voordelen nog door. We zeiden in het begin toch al dat To Be Dressed ECHT een leuke winkel is?! Nog steeds niet overtuigd? Lees maar door!

Betalen met Afterpay bij To Be Dressed

Wat ook leuk is op de site van To Be Dressed is dat je die leuke voordeeltjes gelijk kan bestellen, ervoor kan betalen en binnen enkele dagen heb je jouw mooie koopjes in huis. De verzendtijd is 5 werkdagen, maar doorgaans gaat dat sneller, meestal binnen 2 dagen.

En zelfs als je een beetje krap bij kas zit, maar toch nog je slag wil slaan kan To Be Dressed daarbij helpen. Zij biedt haar klanten namelijk ook de service van achteraf betalen en wel met Afterpay als vertrouwde partner. Zoveel geweldige voordelen op een rij vindt je alleen bij To Be Dressed, dé ECHTE leuke webwinkel, waar shoppen altijd leuk is voor iedereen!