Afterpay bij thuisfitnessxl

Thuisfitnessxl Achteraf betalen met Afterpay

Je houdt van sporten en je wil ook sporten, maar je ziet een ritje naar de sportschool iedere week niet echt zitten. De verplichting van een abonnement, de vaste dagen en tijden waaraan jij jouw agenda zou moeten schikken, overvolle zalen en toestellen die eeuwig bezet zijn. Meh, laat maar zitten die sportschool!

Veel mensen kiezen er om bovengenoemde redenen daarom toch liever voor om thuis te sporten. Thuis sporten biedt een ongekende vrijheid en levert net zulke goede resultaten, en misschien zelfs betere, als wanneer je buiten de deur zou sporten.

Wie is ThuisfitnessXL

ThuisfitnessXL staat volledig achter het concept van sporten in je eigen tijd en eigen ritme en heeft al ruim 5 jaar ervaring jou daarbij te helpen. Met een vakspecialist als ThuisfitnessXL wordt thuis sporten al snel een goede gewoonte waarmee je absoluut jouw fitness doelen zal behalen.

ThuisfitnessXL is onderdeel van Specishops en heeft zich net als andere Specishops gericht op specifieke artikelen waarvan zij alles weten en zichzelf op dat gebied daarom specialist kunnen noemen. Ze zijn kenners van het aanbod aan bepaalde kwaliteitsproducten op de markt en kunnen je vanwege grote inkoop hoeveelheden ook de scherpste prijzen aanbieden.

Wat biedt ThuisfitnessXL

ThuisfitnessXL biedt een breed assortiment aan fitness artikelen om je te helpen jouw persoonlijke fitness doelen te bereiken. Wie serieus fit en sterk wil worden, zal hard moeten trainen en wat moeten zweten. Met de verschillende artikelen van ThuisfitnessXL zijn erop gericht jou te helpen het beste uit jouw training te halen.

De specialiteit van ThuisfitnessXL zijn vooral fitness elastieken. Ze hebben geen sportkleding, maar zijn hier helemaal in gespecialiseerd.

Deze elastieken, ook wel weerstandsbanden of dynabands genoemd, zijn een uitstekend hulpmiddel om effectief en gericht jouw spieren te trainen en aan te sterken. De elastieken kun je in een set verkrijgen, maar zijn ook los te koop.

Met de verschillende weerstandsniveaus van de elastieken zijn deze uitstekend geschikt voor beginners zowel als voor de gevorderde sporter. Het concept van de elastieken is dat hier gebruik wordt gemaakt van weerstand in plaats van gewicht. Je kan met deze tool jouw spieren op een doelgerichte manier trainen en na gebruik met gemak opbergen, want ze nemen heel weinig plaats in beslag.

Ben je een fan van krachttraining, maar dan liever met gewichten, dan ben je ook op de juiste plek bij ThuisfitnessXL. Op hun webshop is er een breed assortiment aan dumbbells, kettlebells, haltersets en fitnessbanken te vinden. Allemaal kwaliteitsproducten die zullen zorgen voor een succesvol resultaat.

Heb je het weer mee en wil je liever in de tuin of het park jouw workout sessie doen voor de afwisseling, dan kun je bij ThuisfitnessXL ook voor Boot Camp artikelen terecht. Het assortiment biedt onder andere hoelahoeps, suspension ropes, battle ropes en fitness ballen, allerlei tools om een gevarieerde en uitdagende workout op te zetten. Deze Boot Camp artikelen zijn er voor de sporters die ervan houden zichzelf zo nu en dan extra uit te dagen en hun kunnen op de proef te stellen.

Ook voor fitnessmatten kun je bij ThuisfitnessXL terecht. Ze bieden een uitgebreide collectie yoga en fitness matten in verschillende kleuren. Een fitnessmat maakt jouw training een stuk aangenamer en veiliger vanwege de antislip kwaliteit van de mat.

Waar het dus op neer komt is dat je met de artikelen van ThuisfitnessXL met gemak jouw krachttraining en fitnessoefeningen in jouw eigen tijd en eigen setting kan voltooien.

Achteraf betalen met Afterpay bij ThuisfitnessXL

Bij ThuisfitnessXL is de klant koning en ze komen je graag tegemoet met verschillende betaalopties, waaronder het handige Afterpay. Je kunt er dus heel gemakkelijk jouw bestelling plaatsen en de betaling pas achteraf voldoen nadat je de producten thuis hebt ontvangen. De verzending is altijd gratis!

Zit je dus misschien wat krap bij kas, maar je hebt echt een nieuw elastiek nodig omdat je naar het volgende weerstandsniveau kan, geen zorgen. Plaats je bestelling vandaag nog, ontvang jouw product aan huis en doe gerust de betaling achteraf met Afterpay. Je hoeft jouw sportroutine dus niet op pauze te zetten, maar kunt gewoon lekker verder trainen!