Superdry Achteraf betalen met Afterpay

Met meer dan 515 Superdry winkel locaties in meer dan 46 landen en via e-commerce en groothandel markten heeft Superdry zich sinds de oprichting van het merk in 2003 weten te positioneren als een geliefd internationaal merk.

Wie is Superdry?

Superdry is oorspronkelijk een Brits merk, maar heeft een zeer internationale uitstraling. Vanwege het gebruik van Japanse karakters in de kleding doet het bijna exotisch aan. Het is een modern hip kledingmerk dat zich richt op spannende kledingstukken van hoge kwaliteit.

Superdry wil zichzelf steeds meer op wereldwijd niveau gaan profileren als een digitaal merk dat constant innoveert. Niet alleen in hun design, maar ook op andere vlakken van de bedrijfsvoering, zoals marketing, vlekkeloze klantenservice en de technologie die ze gebruiken.

Wat is Superdry?

Superdry is in een notendop een internationaal merk waarvan de stijl zich vindt in een fusie van vintage Americana, Japans geïnspireerde graphics en een moderne Britse stijl. Een vrij gedurfde stijl, die helemaal aansluit op de behoeften van de mens van nu.

Superdry is een eigentijdse merk voor zowel dames en heren met een ambitieus karakter. Het is een merk voor mensen die weten wat ze willen en ook durven te gaan voor hun dromen en doelen.

Het merk wordt graag gedragen door celebraties, zonder dat zij hiervoor door het merk worden betaald. Nadat David Beckham bijvoorbeeld werd gespot in leren jack van Superdry werd dit model op slag favoriet bij het modieuze heren publiek.

Ze hebben geen merksneakers als Adidas, maar hebben hun eigen kwaliteits label schoenen en kleding.

De producten van Superdry zijn vervaardigd volgens de strengste mode kwaliteits standaarden. Vanaf de design tafel tot aan het afgeleverde product wordt er gewerkt met kwalitatieve stoffen en materialen en het is een van de beste kledingwinkels met Afterpay.

Alle producten van Superdry hebben een slanke pasvorm en zijn tot in de details afgewerkt. Felle en fleurige kleuren en grote hand-ontworpen opschriften behoren tot de kenmerkende eigenschappen van het merk.

Wat heeft het assortiment van Superdry?

Bij Superdry vind je een zeer uitgebreide dames en heren collectie. Beide segmenten bieden een zeer diverse selectie aan kwalitatieve kleding. De collectie van Superdry biedt een casual en vrije tijds kleding lijn waarmee je zowel op het werk als in de vrije tijd zeer goed voor de dag komt. Deze kleding kun je eenvoudig en snel bestellen op de website van Superdry zelf.

Je kan in feite je complete look aanschaffen bij Superdry. Ze bieden alles, van buitenkleding zoals jacks en bodywarmers, tot fijne shirts en tops, tot zelfs het ondergoed en de schoenen aan toe. Ga je voor een trendy leren jack waar het merk zo beroemd mee is geworden, of een van de stoere hoodies met de kenmerkende Superdry opdruk?

Met de handige filters op de website kun je heel eenvoudig vinden waar je naar op zoek bent of wat je leuk vind en alles sorteren op product type, maat en kleur.

Zoek je naar de laatste mode, maar je hebt weinig tijd om de website rustig door te nemen? Ga maar gelijk naar de noemer “Nieuw binnen” bovenaan, hier vindt je de nieuwste stukken uit de collectie voor zowel dames als heren.

 

Achteraf betalen met Afterpay

Superdry vindt het belangrijk dat haar mode bereikbaar is voor iedereen. Daarom biedt zij verschillende betaalmethodes aan, waaronder achteraf betalen met Afterpay.

Als vertrouwde partner van Superdry heeft Afterpay het gehele betalingsproces onder haar beheer. Dus bestel je een product online, dan kan je heel fijn de betaling via Afterpay pas achteraf voldoen, nadat je de producten al thuis hebt ontvangen.

Een goed internationaal merk en je kan achteraf betalen? Dat is toch een leuke bijkomstigheid? Schaf dus gerust dat kledingstuk aan, je kunt rekenen op de kwaliteit van Superdry en zult er nog heel erg lang plezier van hebben.