Achteraf betalen met AfterPay bij Miinto

Bij Miinto.nl kun je direct en gemakkelijk bij de beste modewinkels van Nederland shoppen. Ze verbinden echte mensen met een passie voor mode met elkaar en zorgen ze er graag voor dat je helemaal jezelf kunt zijn, wie je ook bent of wilt zijn.

Het is in deze tijd voor velen gebruikelijk om online te winkelen. We willen allemaal een beetje extra tijd over hebben voor familie, vrienden en natuurlijk voor ons zelf. Het online shoppen naar kleding is razend populair. Met een paar drukken op de knop shop je een nieuwe outfit bij elkaar die vaak binnen enkele dagen of zelfs 24 uur al bij je thuis wordt bezorgd.

Maar hoe geweldig zou het zijn als je in verschillende kledingwinkels tegelijk kan shoppen? Dit kan heel eenvoudig in de webshop van Miinto!

Wat is Miinto.nl?

In de webshop van Miinto kun je shoppen bij meer dan 200 fysieke kledingwinkels van Nederland. Dit biedt een geweldige uitkomst. De leukste boetiek-winkels van het land bieden hun kleding aan op één platform, Miinto.nl.

Door de aanwezigheid van de vele grote internationale webshops, is het voor de kleinere boetieks uitdagend om hun kleding online aan te bieden. Miinto zorgt ervoor dat ook de onafhankelijke kledingwinkels snel, eenvoudig en efficiënt online kleding kunnen verkopen.

Het urenlange shoppen en winkels afstruinen om dat ene unieke jurkje of die ene speciale kleur broek te vinden is niet langer nodig. Omdat de bestellingen rechtstreeks naar de winkels worden doorgestuurd, kunnen modeliefhebbers genieten van dezelfde ervaring als in de fysieke winkel.

Miinto werd opgericht in 2009 en heeft een hoofdkantoor in Kopenhagen. De webshop verkoopt vandaag de dag online kleding in maar liefst zeven verschillende Europese landen en is een ware innovatie. Denk aan de AirBnB van de fashion.

Honderden onafhankelijke merken en boetieks

In de Nederlandse webshop van Miinto vind je meer dan 2500 verschillende merken zoals bijvoorbeeld Studio Anneloes, Scotch & Soda en YaYa. Er is daarom een ruim aanbod van kleding in verschillende stijlen.

Miinto gelooft niet in een bepaalde stijl of trend, maar wil iedereen helpen om zijn of haar favoriete kleding te vinden, ongeacht de mode van het moment.

De collectie bestaat uit dameskleding, herenkleding, kinderkleding en sportkleding. Daarnaast worden er voor iedere categorie accessoires aangeboden. Ook kun je shoppen in de categorie sale, waar je afgeprijsde artikelen van de verschillende winkels en merken kunt vinden.

Miinto is voor iedereen

Waar je ook naar op zoek bent, bij Miinto vind je de perfecte outfit voor iedere gelegenheid! Door het grote aanbod van merken, is er voor iedereen wel iets te vinden en kun je er terecht met ieder budget. Bij Miinto shop je eenvoudig een exclusieve outfit bij elkaar.

Als je graag voor iets luxere kleding kiest, kun je shoppen in Miinto premium. Hier vind je een selectie van de meest exclusieve en premium merken, zoals Hugo Boss, Moschino en Armani.

Shop je liever alleen bij jouw favoriete boetiek? Zoek dan je favoriete winkel uit bij Miinto en bekijk het aanbod in alle rust online. Je mag altijd uit zoveel verschillende winkels bestellen als je zelf wil. Bij een bestelling vanaf € 50,- wordt het pakket gratis bezorgd met DHL.

Miinto is dé uitkomst voor iedere shopper. Als je op zoek bent naar een unieke outfit ben je in de webshop van Miinto op de juiste plaats.

Achteraf betalen met Afterpay

De webshop van Miinto biedt verschillende betaalmethodes aan. Met Afterpay wordt de mogelijkheid geboden om kleding te bestellen en pas achteraf te betalen.

Afterpay stuurt je binnen enkele dagen een factuur, waarmee je de bestelling binnen 14 dagen dient te betalen. Dit geeft de ruimte om alvast van je Miinto bestelling te genieten, terwijl je pas later betaalt.

En mocht je niet de gehele bestelling behouden, maar een aantal kledingstukken terugsturen, dan betaal je achteraf alleen wat je echt wilt kopen. Retourneren is gratis.
Dit alles maakt shoppen bij Miinto.nl dus echt een fijne ervaring. Vind de meest mooie en originele outfit voor jezelf en ondersteun de onafhankelijke modeboetieken van Nederland, het is win-win!