Achteraf betalen met afterpay bij Coolshop.nl

Ben jij weg van console games en ander soort spellen? Ben jij een PlayStation-, Nintendo, of Xbox fan, of houd je van het spelen van bordspellen? 

Voor een nieuwe speeluitdaging moet je bij Coolshop.nl zijn! 

Coolshop.nl is opgericht in 2002 en gaat dus al een tijdje mee in de online wereld. Twee broers zijn met deze shop begonnen in hun garage, waarna ze steeds verder zijn doorgegroeid. 

Op het moment werken er tientallen mensen voor Coolshop.nl. Het bedrijf komt oorspronkelijk uit Denemarken, maar gedurende de tijd zijn er over diverse landen in Europa individuele webshops ontstaan.

[wpsm_button color=”green” size=”big” link=”https://www.coolshop.nl/tt/?tt=24112_12_428983_&r=%2F” icon=”none” class=”” target=”_blank”]Shop nu[/wpsm_button]

De snelst groeiende videogames webshop

Het hele idee achter Coolshop.nl is ontstaan uit de wens om videogames tegen een goedkopere prijs aan te bieden. 

Coolshop.nl beschikt intussen over een enorm assortiment van meer dan 200.000 verschillende games en is tegenwoordig de grootste online videogames webshop in Denemarken. 

Daarnaast mag Coolshop.nl zich de snelst groeiende webshop van videogames in Europa noemen! 

Behalve videogames, verkopen ze bij Coolshop.nl ook verschillende soorten consoles van de meest bekende merken (zoals genoemd in de inleiding van dit artikel).

De beste shop ervaring

Bij Coolshop.nl zijn ze erop gericht om hun webshop niet alleen maar leuk, maar ook makkelijk navigeerbaar te maken én informatief. 

Nog leuker is dat de webshop wordt beheerd door een ontzettend enthousiast en professioneel team dat altijd klaar staat voor haar klanten. 

Ze zijn er bij Coolshop.nl op uit om hun klanten de best mogelijk shopping-ervaring te kunnen bieden.

Coolshop.nl levert entertainment, lifestyle, en andere ervaringen die mensen gelukkig maken. Coolshop.nl is goedkoop, omdat ze groot inkopen.

Coolshop.nl is een succes!

Wist je dat er al meer dan 1.700.000 consumenten uit ons eigen land en Denemarken, maar ook uit Engeland, Duitsland, Zweden, Noorwegen en Finland deze fantastische webshop hebben ontdekt? 

Dat laat wel zien hoe succesvol deze webshop in videogames is!

Meer dan alleen videogames

Maar dat is zeker nog niet alles. Coolshop.nl mag dan wel bekend staan om alles wat te maken heeft met videogames, maar ze hebben ook nog eens een ruim assortiment aan onder andere woon-, elektronica, verzorgings- en baby artikelen. 

Aan speelgoed is er overigens ook geen gebrek; denk aan educatief speelgoed, puzzels, motorische spellen, bouw- en constructiespeelgoed, poppenhuizen en nog veel meer.

Ook kun je gebruik maken van gratis verzending en kun je er veilig en vertrouwd betalen. 

Bovendien hanteert Coolshop.nl op een selectief aantal producten een ‘prijsgarantie’, waarbij het naar eigen zeggen onmogelijk is om een goedkopere deal te krijgen in Nederland. 

Mocht je die toch vinden, dan wordt de prijs daarop aangepast.

Achteraf betalen met Afterpay bij Coolshop.nl

Bij Coolshop.nl heb je de vrijheid om op verschillende manieren voor je aankoop te betalen. 

Maar de meest gunstige methode is misschien wel Afterpay: hierbij bestel je jouw producten, en betaal je pas na afloop als je zeker weet dat je tevreden bent met je aankoop. 

Je krijgt 14 dagen de tijd om jouw producten te bekijken, te experimenteren, te ervaren en vervolgens te betalen. 

In het geval je jouw producten wil terugsturen omdat ze toch niet helemaal voldoen aan jouw verwachtingen, dan kun je dat zonder problemen doen. 

Om een refund hoef je niet te vragen, aangezien je nog niet voor je producten hebt betaald! Wel moet je even via de Afterpay app laten weten dat je jouw producten terugstuurt.

Afterpay maakt shoppen bij Coolshop.nl natuurlijk onwijs aantrekkelijk op deze manier!

Shoppen bij Coolshop.nl

Of je nu op zoek bent naar een nieuw spel voor je PlayStation, een cadeautje voor je jarige nichtje, of voor een tuinartikel voor je vader: Coolshop.nl bied je in iedere situatie een gepaste oplossing. 

De webshop draait al een tijd mee en heeft een uitgebreid assortiment van een heleboel soorten producten. 

Bij Coolshop.nl heb je de mogelijkheid om te betalen via Afterpay, zodat je pas voor je bestelling betaalt wanneer je deze ontvangen hebt en er 100% tevreden mee bent!